2012-11-28

Överallt och ingenstans...

Ibland har man så mycket att göra så man vet inte var man ska börja. Vaknar på morgonen och tänker på allt man ska åstadkomma. Stiger upp och springer runt lite överallt, kaoset startar. Men vad händer sen? Oftast ingenting. Det blir liksom lite för mycket...

Igår var en sådan dag. Pust! Men nu är det en ny dag, så då tar vi och börjar om. Andas djupt. Håll andan en liten stund. Andas ut långsamt. Då kör vi!

Men först lite bilder från mina, mitt-i-allt kaos-ta-sig-tid-att-göra-en-må-bra-grej, stunder!

1) Gå ut i solen (ett soltillfälle på ca tre veckor)

2) Titta på hästarna (för det mesta i mörkret)



3) Föreviga de sista höstfärgerna (medan händerna förfryser)




4) Inomhus experiment (regniga dagar=nästan hela tiden)

Här och här finns fler bilder!

Over and out!

2012-11-15

Man får va' som man är, när man inte blev som man skulle...

Sitter och tittar tillbaka på inlägg i min blogg. Ganska härligt faktiskt. Som att läsa sin dagbok. Fast lite bättre, för här finns mina bilder också. Det sätter lite färg på tillvaron!

Jag kom visst av mig igen när det gäller bloggandet. Det har varit lite mycket både när det gäller hälsan och annat som har hänt runt omkring. Inte bara dåliga saker. Verkligen inte. Har faktiskt gjort en hel del spännande saker t.ex fotograferat bröllop. Två till och med. Helt fantastiskt egentligen att jag fick ett sådant förtroende. Känns väldigt roligt! En underbar känsla att få höra att man har öga för detaljer och känsla för fotografering. Att få frågan från en som faktiskt själv fotograferar mycket och väldigt bra, bara det är stort! Att dem sen är otroligt nöjda med resultatet är sen en helt obeskrivbar känsla! Paniken där emellan behöver vi ju inte lägga så stor vikt vid längre tycker jag... Nej, istället så stannar vi kvar lite längre vid den där obeskrivbart härliga känslan!

Emil & Nina                                      ©Marielle
Emil & Nina                                      ©Marielle


Tim & Maria                                                                                                                                  ©Marielle




















Tim & Maria                                                                                                                                  ©Marielle













Men åter till bloggen... Jag sitter här helt utan krav och utan en plan och bara skriver. Hoppas att detta kan blir en start på bloggandet igen. För det är ju så roligt. Speciellt när jag som nu, tittar tillbaka på vad som faktiskt har hänt i mitt liv.

Jag tänker ofta på vad jag ska blogga om. När något händer eller när jag tar en bild. Det här måste bara vara med i bloggen tänker jag. Sen kommer jag på saker jag inte hunnit blogga om än. Och tänker att det här nya, det får vänta. För perfektionist som jag är så vill jag ha det i kronologisk ordning. Därav det stora glappet den senaste tiden. Men nu struntar jag i det. Bara för att komma igång igen. En spark i baken liksom.

Okej jag erkänner. Jag försöker faktiskt flika in det som har hänt den senaste tiden. I kronologisk ordning. Förlåt. Men man får vara som man är, när man inte blev som man skulle! ;)

Over and out!